Aceasta reteta de conserva este delicioasa. Pentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei, sare, piper, conservant (optional). Se spala legumele, se curata si se rad sau se toaca fin. Se la incins si se adauga legumele, se lasa sa se caleasca 20 de minute, se condimenteaza, se pune conservant daca nu ai conditii foarte bune de conservare si se pune zarzavatul in borcane. Se fierbe in duns a doua zi
Zarzavatul se foloseste pentru supe de post.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe