Zarzavat pentru supe de post

Pentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei, sare, piper, conservant (optional).

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Zarzavat pentru supe de post

Ingrediente

  • 3 kg morcovi
  • 2 teline
  • 2 pastarnac
  • 500 ml ulei
  • sare
  • piper
  • conservant (optional)

Mod de preparare

Aceasta reteta de conserva este delicioasa. Pentru a prepara zarzavatul pentru supe de post aveti nevoie de 3 kg morcovi, 2 teline, 2 pastarnac, 500 ml ulei, sare, piper, conservant (optional). Se spala legumele, se curata si se rad sau se toaca fin. Se la incins si se adauga legumele, se lasa sa se caleasca 20 de minute, se condimenteaza, se pune conservant daca nu ai conditii foarte bune de conservare si se pune zarzavatul in borcane. Se fierbe in duns a doua zi


Zarzavatul se foloseste pentru supe de post.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc