Zacusca

Reteta Zacusca de ardei si gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
tysha postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb rosiile si se trec prin sita. Intre timp se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu pre

ingrediente

   1 kg rosii
   4 gogosari
   4 ardei grasi
   1 morcov mijlociu
   1 ceapa
   2-3 catei de usturoi
   50 g ulei
   1 lingura de zahar
   sare

mod de preparare

Se fierb rosiile si se trec prin sita. Intre timp se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se indeparteaza cotorul si semintele, si se taie felii nu prea marunte.


Se curata morcovul si se taie felii, de asemenea se taie ceapa pestisori. Morcovul si ceapa se prajesc usor in ulei si cind s-au muiat, se pun in sosul de rosii, impreuna cu gogosarii, ardeii si usturoiul. Se adauga zaharul si se potriveste de sare.


Aceasta zacusca se poate pastra si pe iarna.


Pentru aceasta, cand este gata se pune in borcane, se acopera cu hartie pergament, se leaga si se fierbe 1/2 de ora intr-un vas cu apa.
Pofta buna!





Alte retete


recomandate:


Zacusca de vinete


Zacusca de peste cu arpagic


Zacusca cu fasole
Incearca si zacusca de ciuperci, varianta hibernala
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de ardei si gogosari" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Zacusca

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.