Aceasta reteta este simpla si delicioasa. Pentru a prepara alivanca avem nevoie de cateva ingrediente simple.
Aceasta reteta este simpla si delicioasa. Pentru a prepara alivanca avem nevoie de cateva ingrediente simple. Se freaca intr-o strachina 400 gr. de branza de vaci, pana devine ca o crema. Se pun pe rand 4 oua mari, 4 linguri de malai, 2 de faina de grau, 2 linguri pline de smantana si una de unt. Se pune sare. Se amesteca bine compozitia si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se tine la cuptor o jumatate de ora.
Se taie in bucati potrivite, se servesc fierbinti, cu smantana proaspata. Alivanca nu trebuie lasata sa astepte, caci se intareste, stand.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii