Ardei umpluti cu branza cu boia si marar

Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ardei umpluti cu branza cu boia si marar

Ingrediente

  • 3 ardei ( rosu
  • galben
  • portocaliu)
  • 500 g branza proaspata (telemea
  • branza de burduf sau orice fel de branza)
  • 50 g de unt
  • o legaturica de marar
  • o ceapa
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar este un aperitiv rapid si delicios. Spalam ardeii, le facem dopuri pe care le indepartam si ii curatam de seminte. Amestecam branza cu untul (avand grija sa fie cat de cat moale), adaugam ceapa si mararul tocate marunt, sare, piper. Compozitia rezultata o impartim astfel incat o parte sa ramana asa simpla si alta parte o amestecam cu o lingura rasa de boia de ardei dulce.

Apoi umplem ardeii astfel: ardeiul portocaliu cu pasta alba, iar cel rosu si cel galben cu pasta cu boia sau fiecare cum vrea, dupa pofta inimii. La fel de bine, puteam umple si un ardei capia sau unul verde, sa avem mai multe sortimente.

Ardeii umpluti cu branza cu boia si marar dam la frigider si lasam mai mult timp la rece sa se intareasca compozitia ca sa putem sa-i taiam. De preferat a doua zi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Lichior de bere de casa
1
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
2
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
3
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
4
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Prajitura cu prune
5
Prajituri

Prajitura cu prune

Pregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....

Prajitura cu prune
Parteneri
Ratatouille cu pui
Bucataras.RO

Ratatouille cu pui

Azi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...

Ratatouille cu pui
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia