Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza. Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc m
Ceapa se incinge in uleiul de masline, se adauga zaharul si se caramelizeaza.
Se stinge cu otetul de zmeura, se adauga si fructele si se lasa pe foc mic, cam 10 minute.
Se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca.
Feliile de brinza se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor, sub grill, pina se rumenesc.Se servesc cu dulceatza de zmeura
Zmeura o puteti inlocui cu capsuni.
Se servesc cu dulceatza de zmeura.
Pofta buna!
Reteta Branza de capra, gratinata a fost propusa de Austriaca pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Brinza Camembert la cuptor,
Camembert prajit cu dulceata de afine,
Minitarte cu ceapa prajita si pere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii