Branza gratinata este un aperitiv delicios si care-i va surprinde placut pe invitati.
Curata si taie marunt ceapa. Caleste-o in 2 linguri de ulei, la foc potrivit, pana cand devine aurie. Poti adauga la prajit cateva linguri de apa si sareaz-o.
Indeparteaza pielitele si semintele de la rosii si taie pulpa de rosii in cubulete.
Adauga rosiile la ceapa calita. Sareaza, pipereaza si scoate-le din cratita.
Bate ouale intr-un castron, adauga rozmarin si busuioc, branza telemea, sfaramata cu o furculita si piper. In cratita in care ai prajit legumele, pune restul de ulei de masline si toarna compozitia cu branza. Cand aceasta s-a legat, adauga amestecul de ceapa si rosii calite, apoi cascavalul taiat in bucati mici.
Branza gratinata se poate servi pe triunghiuri de lipie.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaAstazi va prezinta Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de post Pentru ca merg la mama...
Prajitura cu suc de rosii, crema de gris si gem, reteta unui dulce bun si de postPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii