Branza raw din caju

Da, branza raw din caju. Este foarte usor de preparat, delicioasa, consistenta, si poate fi folosita cu succes la diferite retete fara foc.

Complexitate
redusa
Branza raw din caju

Ingrediente

  • 1+1/2 cani caju
  • 1/3 cana apa
  • 2 lingurite suc de lamaie (proaspat stors)
  • 2 catei usturoi
  • un varf de sare

Mod de preparare

Pune caju-ul intr-un bol si acopera-l cu apa cat sa-l acopere cu 2 cm. Lasa-l sa se inmoaie pentru 2 ore dupa care scurge-l de apa.

Pune impreuna caju-ul, apa, sucul de la lamaie, bucatile de usturoi si sarea intr-un blender si mixeaza. Razuie de pe marginile bolului cu ajutorul unei spatule daca este necesar si mixeaza pana cand obtii un amestec fin si cremos.

Pune aamestecul obtinut intr-un bol acoperit si lasa-l la temperatura camerei pentru 24 de ore pentru ca aromele sa se combine. Apoi pune branza la frigider.


Branza raw din caju se poate pastra la frigider, presarata deasupra cu condimente si ierburi dupa gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori