Da, branza raw din caju. Este foarte usor de preparat, delicioasa, consistenta, si poate fi folosita cu succes la diferite retete fara foc.
Pune caju-ul intr-un bol si acopera-l cu apa cat sa-l acopere cu 2 cm. Lasa-l sa se inmoaie pentru 2 ore dupa care scurge-l de apa.
Pune impreuna caju-ul, apa, sucul de la lamaie, bucatile de usturoi si sarea intr-un blender si mixeaza. Razuie de pe marginile bolului cu ajutorul unei spatule daca este necesar si mixeaza pana cand obtii un amestec fin si cremos.
Pune aamestecul obtinut intr-un bol acoperit si lasa-l la temperatura camerei pentru 24 de ore pentru ca aromele sa se combine. Apoi pune branza la frigider.
Branza raw din caju se poate pastra la frigider, presarata deasupra cu condimente si ierburi dupa gust.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii