Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5
Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si se taie in patrate cu latura de 5- 6 cm. In mijlocul fiecarui patrat se pune cate o lingurita de amestec de branza cu 2 linguri faina si 2 galbenusuri. Se lipesc colturile opuse, se lasa branzoaicele la crescut cateva minute, dupa care se ung cu unt sau ou batut. Se pun la prajit in ulei si se introduc apoi la copt, in cuptorul incins.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii