Briose aperitiv cu pui

Briose aperitiv cu pui este o reteta delicioasa si simplu de preparat de briose aperitiv. Briosele aperitiv te scot din incurcatura deoarece le poti pregati cu orice ai prin frigider.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Briose aperitiv cu pui

Ingrediente

  • pui - 200g ;
  • Smântâna - 200 ml ;
  • aluat - 1 foaie ;
  • cascaval ras - 100 g ;
  • ou batut - 1 buc;
  • sare - 1 vf de cutit

Mod de preparare

- pieptul de pui il fierbi in apa cu sare( daca vrei poti adauga si legume)
- tai pieptul de pui cubulete;
- asezi aluatul pe masa de lucru si tai din el cercuri cu ajutorul unui pahar( diametrul il alegi in functie de marimea formelor de briose);
- pui cate un cerc de aluat in fiecare forma si il ungi cu smantana;
- asezi in fiecare forma bucatele de piept de pui, cascaval ras si un varf de lingurita de smantana;
- deasupra stropesti cu oul batut cu un praf de sare;
- dai la cuptor( preincalzit) pentru cca 30 min.
Dintre functiile aparatului MULTICOOKER MA ATRAGE CEA DE COACERE SI CEA DE PRESETARE A CRONOMETRULUI.


Briosele aperitiv cu pui se pot servi atat calde, cat si reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc