Aperitive absolut delicioase ce le poti servi si de Craciun! Briosele cu sunca si cascaval Sofia sunt hranitoare si foarte usor de preparat. Pot fi servite atat ca si gustari simple si rapide intre mese sau ca si aperitive.
Aperitive absolut delicioase ce le poti servi si de Craciun! Briosele cu sunca si cascaval Sofia sunt hranitoare si foarte usor de preparat.
Tot ce trebuie sa faci e sa bati ouale bine, impreuna cu laptele si uleiul. Adaugi mai apoi sunca taiata fasii, cascavalul taiat cuburi, ceapa verde tocata marunt si patrunjelul.
Separat amesteci faina cu praful de copt si torni peste compozitia lichida, amestecand usor si cu grija sa nu se formeze cocoloase.
Asezi formele unse cu un strop de ulei pe tava rece tapetata cu hartie de copt si le umpli de 3 sferturi, ca sa ramana loc sa creasca frumos.
Presari abundent seminte de floarea soarelui peste briose si le pui la cuptor pentru 35 - 40 de minute.
Cand s-au rumenit bine le scoti, le lasi putin sa se racoreasca si sunt numai bune de servit invitatilor !
Pofta buna!
Briosele cu cascaval Sofia si sunca se servesc caldute.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii