Briosele cu Cascaval Sofia si sunca sunt usor de facut si sunt delicioase si perfecte pentru mic dejun, gustare sau pachet.
Se bat ouale impreuna cu laptele si cu uleiul, dupa care se adauga sunca taiata fidea, cascavalul cubulete.
Se amesteca separat faina cu praful de copt,peste care se adauga apoi compozitia lichida si se omogenizeaza.
Formele se ung cu putin ulei se pun in tava care se tapeteaza cu hartie de copt,apoi se umplu formele pana la un deget sub margine. Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana cand cresc si se rumenesc frumos deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia si sunca se servesc calde sau reci, ca mic dejun, aperitiv sau gustare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii