Briosele cu cascaval Sofia si sunca sunt niste gustari delicioase ce se prepara incredibil de usor si rapid. Pot fi servite atat la pachet, ca si gustare, cat si la micul dejun sau ca aperitive sarate.
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, mixam, adaugăm caşcavalul tăiat cubuleţe si sunca taiata.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem până la un deget sub margine.
Dăm formele cu compozitia de briose la cuptor (preîncălzit) şi ne putem delecta cu felia de caşcaval tăiată în plus vreo 35 - 45 de minute, până încep brioşele să se rumenească deasupra. Poftă bună!
Briosele cu sunca si cascaval Sofia pot fi servite la micul dejun, ca si gustari intre mese sau pot fi puse la pachet.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii