Briosele Majestic fac parte din meniul picnicului organizat cu ocazia jubileului reginei Elizabeta. Sunt niste briose aperitiv cu branza si creson, foarte gustoase, si ca orice fel de briosa, foarte usor de preparat.
Incalzeste cuptorul la 180 grade celsius si aseaza hartia pentru briose in formele speciale.
Rupe coditele mai tari de la creson (daca are) si marunteste-l fin.
Amesteca faina cu praful de copt, piperul cayenne si zaharul intr-un bol mai mare. Adauga branza maruntita.
Bate ouale impreuna cu laptele si adauga la mixul de faine, impreuna cu margarina topita si cresonul. Amesteca bine pana cand e omogenizat, dar nu foarte mult, altfel briosele vor fi tari.
Imparte aluatul in formele pentru briose si coace pentru 20-25 de minute.
Briosele majestic cu branza se servesc caldute. Ca si alternativa la branza cheddar, briosele se mai pot face si cu branza tare de capara.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii