Briosele Majestic fac parte din meniul picnicului organizat cu ocazia jubileului reginei Elizabeta. Sunt niste briose aperitiv cu branza si creson, foarte gustoase, si ca orice fel de briosa, foarte usor de preparat.
Incalzeste cuptorul la 180 grade celsius si aseaza hartia pentru briose in formele speciale.
Rupe coditele mai tari de la creson (daca are) si marunteste-l fin.
Amesteca faina cu praful de copt, piperul cayenne si zaharul intr-un bol mai mare. Adauga branza maruntita.
Bate ouale impreuna cu laptele si adauga la mixul de faine, impreuna cu margarina topita si cresonul. Amesteca bine pana cand e omogenizat, dar nu foarte mult, altfel briosele vor fi tari.
Imparte aluatul in formele pentru briose si coace pentru 20-25 de minute.
Briosele majestic cu branza se servesc caldute. Ca si alternativa la branza cheddar, briosele se mai pot face si cu branza tare de capara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii