Daca astepti musafiri si vrei sa pregatesti aperitive delicioase, alege budinca de brinza de vaca cu vanilie. Este o reteta simpla si foarte buna.
Daca astepti musafiri si vrei sa pregatesti aperitive delicioase, alege budinca de brinza de vaca cu vanilie. Este o reteta simpla si foarte buna. Se face un sos alb din unt, faina si lapte, se ingroasa si se da deoparte. Se adauga brinza trecuta prin sita, putina sare, galbenusurile, doua linguri de zahar, coaja de lamaie, stafidele curatite, smantana si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma bine unsa cu unt si se coace 25 minute, in cuptor incins, pina se rumeneste.
Se serveste imediat pudrata cu zahar vanilat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii