Budinca de cascaval este una dintre cele mai bune aperitive cu brinza. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de cascaval, unt, faina si pesmet.
Budinca de cascaval este una dintre cele mai bune aperitive cu brinza. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de cascaval, unt, faina si pesmet. Se prepara un sos bechamel mai gors, din unt faina si lapte. Se adauga in el, dupa ce s-a racit, galbenusurile, piper sare si 200 gr cascaval ras. Se amesteca bine si la urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Se amesteca din nou, usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se da la cuptor, pe foc potrivit pana cand se rumeneste.
Se serveste imediat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii