Budinca de cascaval este una dintre cele mai bune aperitive cu brinza. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de cascaval, unt, faina si pesmet.
Budinca de cascaval este una dintre cele mai bune aperitive cu brinza. Pentru prepararea acestei retete avem nevoie de cascaval, unt, faina si pesmet. Se prepara un sos bechamel mai gors, din unt faina si lapte. Se adauga in el, dupa ce s-a racit, galbenusurile, piper sare si 200 gr cascaval ras. Se amesteca bine si la urma se incorporeaza albusurile batute spuma. Se amesteca din nou, usor si se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu unt si pesmet. Deasupra se presara cascaval ras si se da la cuptor, pe foc potrivit pana cand se rumeneste.
Se serveste imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii