Se da brinza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din ¾ din compozi
Se da brinza prin sita sau se sfarima bine cu furculita, se amesteca cu ouale intregi, puse unul cite unul, grisul, faina si sarea. Din ¾ din compozitie se prepara papanasi: se pun in apa clocotita cu lingurita in forma de galuste si se lasa sa fiarba. Papanasii sint fierti cind, dupa ce s-au ridicat deasupra, mai dau 1-2 clocote. Se scot cu lingura de spuma si se asaza in forma unsa si presarata cu pesmet: un rind de papanasi fierti, un strat din compozitia oprita nefiarta, la care s-a mai adaugat 3 linguri de smintina. Se umple forma, deasupra trebuind sa ramina un rind de papanasi. Se da la cuptor potrivit
Se servesc cu smintina si cascaval ras

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii