Bulgarasi de legume pe pat de branzica - telemea

Bulgarasi de legume pe pat de branzica - telemea este o reteta de aperitive foarte usoara, delicioasa si aspectuoasa, potrivita pentru petreceri.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Bulgarasi de legume pe pat de branzica - telemea

Ingrediente

  • - 1 morvov
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • patrunjel
  • 200 gr telemea
  • lamaie
  • castraveti

Mod de preparare

Morcovul, cartofii si pastarnacul se curata de coaja, se spala bine si se pun la fiert pentru cca 20 minute. Apoi se surg de zeama, se paseaza pana se obtine o pasta consistenta ( compozitia trebuie sa se poata modela in palma). Apoi facem bilute din piureul obtinut si le tavalim prin patrunjel maruntit. Taiem fasii de castraveti si patratele de telemea. Pe fiecare felie de telemea asezam bulgarasii de legume si stoarcem putina zeama de lamaie, si folosim pentru decor si fasiile de castraveti.



Aperitivele cu branza telemea se servesc reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori