Bulgarasi de legume pe pat de branzica - telemea este o reteta de aperitive foarte usoara, delicioasa si aspectuoasa, potrivita pentru petreceri.
Morcovul, cartofii si pastarnacul se curata de coaja, se spala bine si se pun la fiert pentru cca 20 minute. Apoi se surg de zeama, se paseaza pana se obtine o pasta consistenta ( compozitia trebuie sa se poata modela in palma). Apoi facem bilute din piureul obtinut si le tavalim prin patrunjel maruntit. Taiem fasii de castraveti si patratele de telemea. Pe fiecare felie de telemea asezam bulgarasii de legume si stoarcem putina zeama de lamaie, si folosim pentru decor si fasiile de castraveti.
Aperitivele cu branza telemea se servesc reci.
Deserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseImi plac foarte mult briosele...mi se par atat de dragute. Am pregatit unele cu afine de data aceasta, iar reteta am...
Briose cu afineO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiPeste cu gust subtil si oase cartilaginoase usor de indepartat, pisica de mare este delicioasa prezenta si in apele Marii Negre.
Pisica de mare prajitaIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa
Comentarii