Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca usor, adaugand treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins (fara a se intoarce felia de cascaval).
Cascavalul Bouflée se serveste fierbinte.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoara"retete pascale" Pentru Paște am pregătit o ciorbă de miel care a fost delicioasă și a fost apreciată și de...
Ciorba de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii