Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri.
Cascavalul Bouflée este un aperitiv simplu si rapid. Cascavalul se curata de coaja si se taie felii. Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa albusurile de galbenusuri. Faina se cerne. Albusurile se bat spuma, se adauga sarea, galbenusurile, unul cate unul, si se amesteca usor, adaugand treptat faina. Prin aceasta compozitie se trec feliile de cascaval si se prajesc in ulei incins (fara a se intoarce felia de cascaval).
Cascavalul Bouflée se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii