Cascaval de casa din branza de vaci

Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa zerul, dupa care se pune la scurs.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 500 g branza de vaci
  • 1 l de lapte
  • un ou
  • o lingurita de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat si
  • dupa preferinta
  • secarica.

Mod de preparare

Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa  zerul, dupa care se pune la scurs. Oul, untul, bicarbonatul si sarea se omogenizeaza si se amesteca cu branza scursa si data prin masina de tocat. Compozitia rezultata se aseaza in vas pe plita, mestecand mereu pana devine o crema fluida, pe care o turnam in forme diferite.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori