Cascaval de casa din branza de vaci

Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa zerul, dupa care se pune la scurs.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g unt
  • 500 g branza de vaci
  • 1 l de lapte
  • un ou
  • o lingurita de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat si
  • dupa preferinta
  • secarica.

Mod de preparare

Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa  zerul, dupa care se pune la scurs. Oul, untul, bicarbonatul si sarea se omogenizeaza si se amesteca cu branza scursa si data prin masina de tocat. Compozitia rezultata se aseaza in vas pe plita, mestecand mereu pana devine o crema fluida, pe care o turnam in forme diferite.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc