Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa zerul, dupa care se pune la scurs.
Pentru cascavalul de casa din branza de vaci in laptele clocotit se adauga branza, amestecand pana se lasa zerul, dupa care se pune la scurs. Oul, untul, bicarbonatul si sarea se omogenizeaza si se amesteca cu branza scursa si data prin masina de tocat. Compozitia rezultata se aseaza in vas pe plita, mestecand mereu pana devine o crema fluida, pe care o turnam in forme diferite.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii