Daca doresti sa oferi aperitive gustoase, pregateste chifle umplute cu brinza. Aceasta reteta este foarte buna.
Daca doresti sa oferi aperitive gustoase, pregateste chifle umplute cu brinza. Aceasta reteta este foarte buna. Se taie chiflele in jumatate si se inmoaie in lapte astfel ca sa patrunda laptele si in coaja. Brinza rasa se amesteca cu oul, sarea si mararul tocat. Peste cele opt jumatati de chifle inmuiate se asaza o lingura din pasta de brinza si se acopera cu celelalte opt jumatati. Untul se imparte in 16 bucati egale. Se asaza cite o bucatica de unt pe tava, peste ea o chifla umpluta, iar peste chifla inca o bucatica de unt. Dupa ce s-au asezat toate chiflele in tava, se toarna peste fiecare cite o lingurita de smantana. Se dau la cuptor, lasind sa se rumeneasca.
Se servesc imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii