Cordon bleu cu castraveti murati

Un aperitiv cu castraveti murati deliciosi

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
medie
Cordon bleu cu castraveti murati

Ingrediente

  • 12 castraveti cornichon murati in saramura
  • 150 gr muschiulet afumat sau bacon
  • 150 gr cascaval
  • 3 oua
  • doi ardei kapia
  • faina
  • pesmet
  • trei lingurite susan negru
  • o lingurita boia spaniola
  • piper mozaic
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere.

Se spala castravetii si se lasa la scurs pentru indepartarea excesului de lichid. Se taie cascavalul sau bacon-ul sub forma de fasii de lungimea castravetilor, la fel procedand si cu ardeiul kapia.

Introducem in interiorul castravetilor o bucata de bacon, o bucata de cascaval si una de ardei.

Batem ouale impreuna cu boia si piper si amestecam pesmetul cu susanul negru. Se trec apoi castravetii prin faina, ou iar la final prin amestecul de pesmet si susan.

Se prajesc in ulei incins pana prind crusta aurie, apoi se scot pe servetel de hartie absorbanta pentru inlaturarea excesului de ulei.

Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori