Cornulete cu branza si marar

Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si fa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 gr. drojdie
  • 250 ml lapte
  • 1 galbenus
  • faina cat cuprinde. Umplutura: 300 gr. telemea
  • 2 oua + un galbenus
  • marar verde
  • susan

Mod de preparare

Se inmoaie drojdia in putin lapte caldut, se adauga cateva linguri de faina si se lasa sa dospeasca. Adaugati sare, galbenusul, restul de lapte si faina. Se framanta un aluat moale si se lasa sa creasca. Din aluat se intinde o foaie, nu prea groasa, care se taie in patrate. Pe fiecare patrat se pune umplutura de branza (telemea rasa, frecata cu oua si cu marar verde tocat). Se ruleaza aluatul pe diagonala formand cornulete. Se ung cu galbenus, se presara susan si se coc la foc potrivit cca 30 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori