Am luat un aluat foetaj (deja intins). Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea. Am facut o incizie dub
Am luat un aluat foetaj (deja intins).
Am mixat ceapa verde, patrunjel si marar, impreuna cu urda, branza de burduf si telemea.
Am facut o incizie dubla (de 2 ori X )in centrul aluatului, am asezat umplutura pe margini, in forma de coroana, si apoi *triunghiurile* de aluat le-am
*ridicat* am uns cu galbenus amestecat cu samantana, si presarat cu mult za'atar.Se poate presara mac, sau branza rasa, sau susan.
La cuptorul preincalzit la 220° cca 25 min (depinde de cuptor).
Pofta buna!
Reteta Coroana de branzeturi in foietaj a fost propusa de stella pe forum culinar.ro
Alte retete cu branza gasiti aici:
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Placinta invartita cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii