Crema de branza condimentata

Crema de branza condimentata este un aperitiv delicios si gustos, ce se prepara rapid. Aperitivul crema de branza condimentata poate fi servit la orice ocazie festiva sau doar ca si gustare sanatoasa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Crema de branza condimentata

Ingrediente

  • 200g crema de branza Delaco
  • 1leg.ceapa verde
  • 1ardei gras rosu
  • 1ceapa veche mica
  • 2fructe de avocado
  • sucul de la 1/2lamaie mica
  • 1catel de usturoi
  • 1ardei iute rosu
  • sare
  • piper
  • 2foi de gelatina

Mod de preparare

Frunzele verzi de la ceapa tocate marunt, ardeiul gras cubulete, ceapa veche tocata foarte marunt sau data pe razatoare.

Pulpa fructelor de avocado stropita imediat cu zeama de lamaie, o pasam cu furculita, dupa care o amestecam cu branza, cu restul ingredientelor taiate, cu usturoiul pisat, cu gelatina care a stat 5min in 20ml apa rece apoi pe foc mic pana s-a dizolvat complet.

Amestecam totul pentru omogenizare, condimentam dupa gust, apoi rasturnam compozitia intr-o forma mare sau 2mici, unse cu pensula cu foarte putin ulei.

Netezim suprafata apoi dam forma la frigider pana in momentul servirii sau pana a doua zi, cand rasturnam crema de branza pe farfurie si ornam dupa idei personale.


Crema de branza condimentata se serveste la aperitiv in forme mici individuale sau se taie din forma mare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori