Daca vrem sa servim un aperitiv delicios, putem prepara crema de branza cu mere. Pentru aceasta reteta avem nevoie de branza, mere, ou, si stafide.
Daca vrem sa servim un aperitiv delicios, putem prepara crema de branza cu mere. Pentru aceasta reteta avem nevoie de branza, mere, ou, si stafide. Merele se curata de coaja si de cotoare, se taie felii. Se pun in apa cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca. Branza se faramiteaza, se amesteca cu smantana si galbenus de ou. Se adauga stafidele spalate si scurse. Se da aroma cu coaja de lamaie rasa. Se pune un rand de crema de branza intr-un vas termorezistent. Se acopera cu felii de mere. Alternanta randurilor se repeta pana se termina materia prima. Ultimul strat trebuie sa fie de crema de branza. Se coace in cuptorul incalzit dinainte, se serveste fierbinte.
Se serveste cald.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorInainte faceam ardeii umpluti cu sos, de data asta am facut ciorba si a iesit tare buna.Imi place parca mai mult asa!
Ciorba cu ardei umplutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii