Daca vrem sa servim un aperitiv delicios, putem prepara crema de branza cu mere. Pentru aceasta reteta avem nevoie de branza, mere, ou, si stafide.
Daca vrem sa servim un aperitiv delicios, putem prepara crema de branza cu mere. Pentru aceasta reteta avem nevoie de branza, mere, ou, si stafide. Merele se curata de coaja si de cotoare, se taie felii. Se pun in apa cu zeama de lamaie sa nu se innegreasca. Branza se faramiteaza, se amesteca cu smantana si galbenus de ou. Se adauga stafidele spalate si scurse. Se da aroma cu coaja de lamaie rasa. Se pune un rand de crema de branza intr-un vas termorezistent. Se acopera cu felii de mere. Alternanta randurilor se repeta pana se termina materia prima. Ultimul strat trebuie sa fie de crema de branza. Se coace in cuptorul incalzit dinainte, se serveste fierbinte.
Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii