Crema de cascaval cu rosii este o reteta culinara potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele necesare sunt: rosii, smantana, cascaval
Crema de cascaval cu rosii se prepara astfel: preincalzim cuptorul. Luam 6 boluri termorezistente si le ungem cu un unt, dupa care radem cascavalul. Intr-un castron punem ouale intregi cu galbenusurile, adaugam amidonul si smantana, si, la urma cascavalul ras, dar nu inainte de a pastra 2 linguri din el. Spalam rosiile si le calim bine in ulei. Adaugam otetul si il lasam sa se evapore. Rosiile racorite se pun peste crema, presari cascavalul ramas si dai la cuptor.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii