Crema de cascaval cu rosii este o reteta culinara potrivita pentru micul-dejun. Ingredientele necesare sunt: rosii, smantana, cascaval
Crema de cascaval cu rosii se prepara astfel: preincalzim cuptorul. Luam 6 boluri termorezistente si le ungem cu un unt, dupa care radem cascavalul. Intr-un castron punem ouale intregi cu galbenusurile, adaugam amidonul si smantana, si, la urma cascavalul ras, dar nu inainte de a pastra 2 linguri din el. Spalam rosiile si le calim bine in ulei. Adaugam otetul si il lasam sa se evapore. Rosiile racorite se pun peste crema, presari cascavalul ramas si dai la cuptor.
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii