Se coc cartofii. Se scot, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc si se paseaza intr-un bol. Se adauga ceapa verde, feta, galbenusul de ou, ma
Se coc cartofii.
Se scot, se lasa sa se raceasca putin, apoi se decojesc si se paseaza intr-un bol.
Se adauga ceapa verde, feta, galbenusul de ou, mararul, un varf de sare si piper dupa gust.
Se acopera si se dau la rece o ora.
Se prajeste pesmetul intr-o tigaie de teflon uscata pana cand este,nu maroniu.
Odata racit se asaza pesmetul, oul batut si faina in boluri separate.
Cu mainile date cu faina se fac din compozitia de cartofi 20 de turtite de 5 cm diametru si 2 cm grosime.
Se toarna 1 cm de ulei intr-o cratita mare de teflon si se da flacara la mediu.
Se dau crochetele prin faina, ou si pesmet si se prajesc timp de 3 minute intorcandu-se la jumatatea timpului.
Se servesc cu felii de lamaie si fire de marar.
Alte retete cu branza
Pasca cu branza
Placinta dobrogeana
Prajitura cu branza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii