Diavoli fierbinţi este o reteta de aperitiv deosebita, cu ardei copti si crema de branza invelite in fasii de bacon. Este un aperitiv ce se prepara usor, este delicios si foarte aspectuos.
Se coc ardeii iuţi, în cuptor, pe o foaie de copt, întorcându-se din când în când, până devin negri la exterior. Când sunt gata, se scot din cuptor și se pun într-o cutie cu capac etanș sau o pungă ziploc timp de zece minute, pentru a se aburi. Astfel pieliţa carbonizată se desprinde ușor.
Se taie ardeii în jumatate și se înlătură codiţele. Apoi se despică longitudinal fiecare jumatate și de curaţă de seminţe.
În centrul fiecărei jumătăţi de ardei se pune o linguriţă de cremă de brânză și se înfășoară ardeiul.
Se taie feliile de bacon în jumatate și se înfășoară în jurul fiecarui ardei umplut cu cremă de brânză, apoi se așează într-o tavă acoperită cu foaie de copt, cu marginea în jos, pentru ca baconul să nu se desfacă în cuptor. Sau se pot prinde cu scobitori.
Se presară cu piper negru și se pun la cuptor pentru 45 de minute la temperatura de 180 °C.
Dupa 45 de minute se scot din cuptor, se ung cu miere și se mai lasa la cuptor încă 5 minute.
Diavolii fierbinti se servesc imediat ca si aperitive.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii