Frigaruile cu mozzarella sunt niste aperitive delicioase si rapide, foarte aspectuoase, poatrivite pentru orice masa festiva. Aperitivele rapide pot fi pregatite si pentru o masa de Craciun.
Se fierb crevetii timp de 1 minut in apa clocotita. Se scurg si se decojesc.
Rosiile se spala si unele se taie in jumatati, altele se lasa intregi. O parte din bulgarasii de mini mozzarella se taie pe jumatate.
Pe fiecare bat de frigaruie, se pune o mini mozzarella, o jumatate de rosie, o coada de crevete, o jumatate de mini mozzarella, o masline, o mini mozzarella, jumatate de rosie si o coada de crevete.
Se presara frigaruile astfel obtinute cu sare, piper, patrunjel si busuioc. Apoi se infig intr o jumatate de mar sau de grapefruit, astfel incat sa stea drepte.
Pe un platou se pune marul cu frigaruile infipte si restul de mini mozzarella si rosii. Se presara cu cateva frunze de patrunjel.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii