Frigaruile cu mozzarella sunt niste aperitive delicioase si rapide, foarte aspectuoase, poatrivite pentru orice masa festiva. Aperitivele rapide pot fi pregatite si pentru o masa de Craciun.
Se fierb crevetii timp de 1 minut in apa clocotita. Se scurg si se decojesc.
Rosiile se spala si unele se taie in jumatati, altele se lasa intregi. O parte din bulgarasii de mini mozzarella se taie pe jumatate.
Pe fiecare bat de frigaruie, se pune o mini mozzarella, o jumatate de rosie, o coada de crevete, o jumatate de mini mozzarella, o masline, o mini mozzarella, jumatate de rosie si o coada de crevete.
Se presara frigaruile astfel obtinute cu sare, piper, patrunjel si busuioc. Apoi se infig intr o jumatate de mar sau de grapefruit, astfel incat sa stea drepte.
Pe un platou se pune marul cu frigaruile infipte si restul de mini mozzarella si rosii. Se presara cu cateva frunze de patrunjel.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii