Frigaruile cu mozzarella sunt niste aperitive delicioase si rapide, foarte aspectuoase, poatrivite pentru orice masa festiva. Aperitivele rapide pot fi pregatite si pentru o masa de Craciun.
Se fierb crevetii timp de 1 minut in apa clocotita. Se scurg si se decojesc.
Rosiile se spala si unele se taie in jumatati, altele se lasa intregi. O parte din bulgarasii de mini mozzarella se taie pe jumatate.
Pe fiecare bat de frigaruie, se pune o mini mozzarella, o jumatate de rosie, o coada de crevete, o jumatate de mini mozzarella, o masline, o mini mozzarella, jumatate de rosie si o coada de crevete.
Se presara frigaruile astfel obtinute cu sare, piper, patrunjel si busuioc. Apoi se infig intr o jumatate de mar sau de grapefruit, astfel incat sa stea drepte.
Pe un platou se pune marul cu frigaruile infipte si restul de mini mozzarella si rosii. Se presara cu cateva frunze de patrunjel.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii