Galuste de branza de vaci

Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • branza de vaci - 500 g
  • faina - 50 g
  • gris - 150 g
  • cascaval - 100 g
  • oua - 3 bucati
  • margarina - 100 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Cascavalul se amesteca cu faina, grisul, ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se portioneaza cu lingura si se fierbe in apa clocotita cu sare.

Galustele de branza de vaci se servesc calde, cu margarina topita deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori