Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Galustele de branza de vaci sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Grisul se fierbe si se raceste. Cascavalul se amesteca cu faina, grisul, ouale si branza de vaci. Pasta obtinuta se portioneaza cu lingura si se fierbe in apa clocotita cu sare.
Galustele de branza de vaci se servesc calde, cu margarina topita deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtO reteta combinata pe care am luat-o partial de pe net, partial adaptata imprejurarilor. De exemplu, am adaugat faina pentru...
Chifle cu iaurt grecesc si lapteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii