Gentle roll este un aperitiv delicios, usor de facut si satios.
Amestecăm ouăle cu maioneza 125 g si sare după gust.
Ce rezultă se intinde in tava pregătită inainte cu hârtie de copt, şi se coace la cuptorul deja încălzit la 180 C pentru 10 minute.
Răzuim brânza într-un castron, adăugam usturoiul, maioneza 50 g şi mărarul. Această umplutură o întindem pe foaia de ouă din cuptor după ce s-a răcit un pic, şi rulăm.
Învelim în folie transparentă şi punem la odihnit pentru o noapte.
Gentle roll se taie rondele si se serveste pe platoul de aperitive.
Reteta de Gentle roll a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Emmalyne.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii