Grisine

Se amesteca toate ingredientele, se pune aluatul 30 min la rece si se intinde apoi o foaie nu foarte subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina
  • 100g margarina
  • 50g parmesan razuit(eu am avut cascaval gouda si am pus)
  • 6 linguri apa nu foarte rece
  • 2 linguri ulei masline
  • rozmarin si busuioc uscate
  • sare
  • susan sau mac pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se pune aluatul 30 min la rece si se intinde apoi o foaie nu foarte subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan, mac sau branza rasa. Se coc 15-20 min la 180 grade. (Se pot face cu o zi inainte sau pregatim numai aluatul cu o zi inainte).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci