Grisine

Se amesteca toate ingredientele, se pune aluatul 30 min la rece si se intinde apoi o foaie nu foarte subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina
  • 100g margarina
  • 50g parmesan razuit(eu am avut cascaval gouda si am pus)
  • 6 linguri apa nu foarte rece
  • 2 linguri ulei masline
  • rozmarin si busuioc uscate
  • sare
  • susan sau mac pentru presarat deasupra

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele, se pune aluatul 30 min la rece si se intinde apoi o foaie nu foarte subtire. Se unge cu galbenus si se presara susan, mac sau branza rasa. Se coc 15-20 min la 180 grade. (Se pot face cu o zi inainte sau pregatim numai aluatul cu o zi inainte).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori