Pachetelele cu branza si verdeata sunt ideale pentru o gustare de week-end, alaturi de cei dragi.
Se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa 30 minute la frigider. Apoi se intinde o foaie, din care se taie patrate nu prea mari. Casul se rade pe razatoare, se adauga ouale, sare si marar verde, tocat marunt. Se ia cu lingura din umplutura de branza si se aseaza pe jumatatea fiecarui patrat de aluat. Se lipesc foarte bine apoi se prajesc in baie de ulei incins.
Pachetelele se servesc calde sau reci, alaturi de o salata de cruditati.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii