Pachetele cu branza si verdeata

Pachetelele cu branza si verdeata sunt ideale pentru o gustare de week-end, alaturi de cei dragi.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 1 pachet de margarina sau unt
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr cas
  • 2 oua
  • marar verde
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se framanta un aluat potrivit de tare si se lasa 30 minute la frigider. Apoi se intinde o foaie, din care se taie patrate nu prea mari. Casul se rade pe razatoare, se adauga ouale, sare si marar verde, tocat marunt. Se ia cu lingura din umplutura de branza si se aseaza pe jumatatea fiecarui patrat de aluat. Se lipesc foarte bine apoi se prajesc in baie de ulei incins.


Pachetelele se servesc calde sau reci, alaturi de o salata de cruditati.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc