Pachetele de branza feta la gratar pot fi servite ca si aperitive sau garnitura la alte mancaruri. Pentru aceasta aveti nevoie de branza feta, rosii si dovlecel.
Pachetele de branza feta la gratar pot fi servite ca si aperitive sau garnitura la alte mancaruri. Pentru aceasta aveti nevoie de branza feta, rosii si dovlecel.
Se pregatesc si pachetelele de branza feta astfel: rosiile si dovlecelul se spala si se taie in felii de grosime potrivita. Branza feta se taie in 4 felii. Se rup 4 bucati de folie de aluminiu si se ung cu putin ulei de masline. Pe fiecare folie se pune cate o felie de branza acoperita cu felii de rosii, dovlecel si unse cu ulei de masline in care s-a pus usturoiul pisat. Se strange folia, apasand bine marginile foliei si pachetelele rezultate se dau la rece cat timp se pregateste gratarul.
Cand jarul este numai bun se pun pachetelele de branza feta si se lasa pentru vreo 10 minute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii