Pasta picanta cu branza de vaci

Pasta picanta cu branza de vaci este un aperitiv simplu si delicios. Se amesteca branza cu laptele si se lasa sa stea cateva minute. Se adauga usturoiul pisat.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g branza de vaci
  • 30 ml lapte
  • 50 g margarina
  • usturoi pisat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pasta picanta cu branza de vaci este un aperitiv simplu si delicios. Se amesteca branza cu laptele si se lasa sa stea cateva minute. Se adauga usturoiul pisat, apoi se freaca totul cu margarina. Se asezoneaza.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori