Placinta cu amestec de branza si verdeturi este un meniu consistent de primavara cand avem marar nou, cozi de ceapa si branza iute.
Placinta cu amestec de branza si verdeturi este un meniu consistent, gustos si usor de facut, traditional pt primavara cand avem atat marar nou si cozi de ceapa dar si branza iute de putina.
Se amesteca branza dulce cu branza iute si se faramiteaza bine.Se adauga mararul si foile de ceapa tocate maruntel. Se amesteca apoi pesmetul, faina, ouale intregi batute bine, praful de copt stins in lamaie, uleiul si smantana sau iaurtul.Foile de placinta se rup bucatele, in afara de 2-3 care se vor pune la fundul tavii pe hartia de copt si se amesteca cu compozitia de branza.Se capitoneaza o tava cu hartie de copt, se pun foile de placinta retinute unse intre ele cu putin ulei, iar deasupra se adauga compozitia de branza.Se niveleaza si se unge cu oul batut. Se da la copt la foc potrivit pt maximum o ora si jumatate.
Placinta cu amestec de branza si verdeturi se serveste rece ca aperitiv, la mic dejun, ca pachet la servici, etc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Forumul Prieteniei.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosiiAceasta reteta am adus-o din Basarabia.O puteti intalni in fiecare restaurant deacolo.E extrem de apreciata mai ales dupa...
Zeama de cocos in stil Basarabean
Comentarii