Rosiile umplute cu crema de branza sunt un aperitiv rapid potrivit pentru orice ocazie festiva. Semintele de chimen aduc o savoare deosebita aceste retete de aperitiv.
Crema de branza Delaco Ceva Fin Cremos cu smantana este gustoasa pe paine proaspata cu seminte, dar trebuie sa o incerci si in rosii umplute!
Trebuie doar sa speli rosiile, sa le tai un capacel si sa le scoti miezul. Le sarezi si le lasi putin sa se scurga de zeama in plus.
Intre timp speli si tai marunt ceapa, pe care o amesteci mai apoi cu semintele de chimen si Delaco Ceva Fin.
Folosesti aceasta compozitie sa umpli rosiile pe care le lasi la frigider pana le servesti celor dragi.
Pofta mare!
Rosiile umplute cu crema de branza sunt aperitiv deosebit si aspectuos ce poate fi servit la orice ocazie festiva.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaO reteta usor de pregatit si este dietetica.
Salata de ciuperci, hulughiteRetete de post economice
Supa crema de spanac cu broccoli si seminte de chiaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii