Rulada cu spanac, branza si ciuperci este un delicios aperitiv cu branza. Pentru aceasta reteta de rulada cu spanac va trebuie 200 g spanac congelat.
Rulada cu spanac, branza si ciuperci este un delicios aperitiv cu branza. Pentru aceasta reteta de rulada cu spanac va trebuie 200 g spanac congelat.Intr-un vas amestecam galbenusurile cu smantana. Adaugam spanacul dezghetat si scurs bine (in pumn) de apa, apoi integram faina amestecata cu praful de copt si sare.
La sfarsit adaugam albusul batut spuma si amestecam usor. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si il coacem in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 20-25 minute.
In acest timp calim ceapa tocata marunt si ciupercile intr-o lingura de ulei. Le scoatem si le lasam sa raceasca. Amestecam feta cu crema de branza si telemea, apoi adaugam sunca. Amestecam pana se omegenizeaza.La final adaugam ciupercile racite, apoi amestecam.
Scoatem blatul, il rasturnam pe un prosop umezit usor, presaram mozzarella rasa, apoi amestecul de branzeturi cu ciuperci. Rulam usor. Rulada cu spanac, branza si ciuperci o punem intr-o folie de staniol dupa ce se raceste, apoi o lasam sa stea la frigider pentru minim o ora.
Rulada cu spanac, branza si ciuperci o servim rece.
Sursa acestei retete este blogul culinar Divainbucatarie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii