Rulouri de somon cu branza si ceapa verde este o reteta de aperitiv cu peste delicios si aspectuos.
Brânza dulce se amesteca cu cea de burduf, se adaugă smântâna pana se obține o compoziție omogena , cremoasa dar totuși ferma.Firele de ceapa se toaca si se adaugă in brânza.Se potrivește de piper și eventual sare.
Pe fiecare bucata de somon se pune o lingura de umplutura si se rulează. Se leagă fiecare rulou cu cate o frunza de ceapa.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functia de menținere a preparatelor la cald ceea ce permite servirea oricând a mesei dar si existenta valvei ajustabile pentru presiune care permite păstrarea propietatilor nutritive ale legumelor.
Se râșnește piper proaspăt înainte de servire peste rulouri.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii