Rulouri de somon cu branza si ceapa verde este o reteta de aperitiv cu peste delicios si aspectuos.
Brânza dulce se amesteca cu cea de burduf, se adaugă smântâna pana se obține o compoziție omogena , cremoasa dar totuși ferma.Firele de ceapa se toaca si se adaugă in brânza.Se potrivește de piper și eventual sare.
Pe fiecare bucata de somon se pune o lingura de umplutura si se rulează. Se leagă fiecare rulou cu cate o frunza de ceapa.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functia de menținere a preparatelor la cald ceea ce permite servirea oricând a mesei dar si existenta valvei ajustabile pentru presiune care permite păstrarea propietatilor nutritive ale legumelor.
Se râșnește piper proaspăt înainte de servire peste rulouri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii