Saratele cu branza sunt ideale pentru un aperitiv sau o gustare rapida.Pentru aceasta reteta de saratele aveti nevoie de fulgi de porumb, branza cu mucegai, faina,susan.
Saratele cu branza sunt ideale pentru un aperitiv sau o gustare rapida. Pentru aceasta reteta de saratele aveti nevoie de fulgi de porumb, branza cu mucegai, faina,susan.
Se amesteca toate ingredientele, spre final corn flakes-ul si se formeaza o bila care se da la frigider 1 ora. Daca nu folositi Danish blue, puteti adauga mai multa sare, sau o branza sarata. Apoi se intinde, se preseaza in forme, se ung cu ou si susan si se dau la cuptor pentru 20-25 minute.
Saratelele cu branza se servesc cu un pahar de bere, sau de ce nu, chiar si cu un pahar cu lapte acru.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii