Saratele cu branza sunt ideale pentru un aperitiv sau o gustare rapida.Pentru aceasta reteta de saratele aveti nevoie de fulgi de porumb, branza cu mucegai, faina,susan.
Saratele cu branza sunt ideale pentru un aperitiv sau o gustare rapida. Pentru aceasta reteta de saratele aveti nevoie de fulgi de porumb, branza cu mucegai, faina,susan.
Se amesteca toate ingredientele, spre final corn flakes-ul si se formeaza o bila care se da la frigider 1 ora. Daca nu folositi Danish blue, puteti adauga mai multa sare, sau o branza sarata. Apoi se intinde, se preseaza in forme, se ung cu ou si susan si se dau la cuptor pentru 20-25 minute.
Saratelele cu branza se servesc cu un pahar de bere, sau de ce nu, chiar si cu un pahar cu lapte acru.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii