Daca vrei sa pregatesti aperitive delicioase, incearca aceasta reteta. Pentru a pregati sufleu de parmezan avem nevoie de lapte, unt, faina, oua si parmezan.
Daca vrei sa pregatesti aperitive delicioase, incearca aceasta reteta. Pentru a pregati sufleu de parmezan avem nevoie de lapte, unt, faina, oua si parmezan. Punem la o parte jumatate din cantitatea de lapte, iar cealalta jumatate se amesteca cu faina. Cand laptele fierbe se toarna compozitia cu faina in lapte si se amesteca bine pana se detaseaza de cratita. Se adauga untul, iar cand s-a racit se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare, apoi se adauga branza rasa si albusurile batute spuma amestecand usor, de jos in sus. Se unge o forma cu unt, se toarna compozitia in ea si se fierbe, pe baie de apa, la cuptor. Cand este gata se serveste imediat. Se poate coace si direct in cuptor, fara baie de apa.
Se serveste imediat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii...
Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și caperePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii