Incinge cuptorul la treapta IV-V (180-200C). Incinge untul intr-o cratita, apoi adauga ceapa. Presara sare, piper si caleste ceapa cam 10 minute, la
Incinge cuptorul la treapta IV-V (180-200C). Incinge untul intr-o cratita, apoi adauga ceapa. Presara sare, piper si caleste ceapa cam 10 minute, la foc mic, pana se inmoaie. Adauga zaharul si otetul balsamic si mai las-o inca 5 minute sa se caramelizeze. Las-o la racit. Intinde foaia de aluat intr-o tava dreptunghiulara pe care ai tapetat-o cu faina. Adauga ceapa calita, branza Feta si maslinele.Toarna si uleiul de masline. Las-o la cuptor 15-20 minute, pana aluatul devine auriu si crocant. Presara frunzele de busuioc.
Serveste cu salata verde.
Alte retete recomandate:
Tocana
de ciuperci
Tocanita
de pui cu cartofi

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii