Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita . Batusem 2 oua, 100 m
Am luat aluatul de foietaj din comert, prazul putin tras in tigaie cu ulei de masline, sa aiba acel gust de ceapa putin prajita .
Batusem 2 oua, 100 ml smantana, sare , piper apoi prazul calit .
Deasupra am pus branzeturile si sunculita.
Am copt la 200 C, ventilat, 15-20 minute.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu praz, branzeturi si sunculita a fost propusa de kismoni pe forum culinar.ro
Alte retete de tarta gasiti aici:
Tarta de vara ,
Tarta cu orez ,
Tarta cu fasole verde

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii