Daca vrei sa mananci un sandvici gustos, pregateste o bagheta umpluta cu carne si branza. Aceasta reteta este delicioasa.
Daca vrei sa mananci un sandvici gustos, pregateste o bagheta umpluta cu carne si branza. Aceasta reteta este delicioasa. Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.
Se serveste rece.
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanAstazi iti voi arata cum iti poti prepara rapid o bautura recoritoare 100% naturala: Ceai rece de casa cu portocala si lamaie
Ceai rece de casa cu portocala si lamaieAstazi iti voi arata cum sa pregatesti o bautura fierbinte cu alcool numai buna pentru sezonul rece: Ceai cald cu rom sau...
Ceai cald cu Rom - Reteta videoTemperaturile de afara anunta sosirea verii. Miros de iarba proaspat tunsa, raze de soare, atmosfera perfecta pentru a servi...
Ice tea natural si rapidCeaiul cu scortisoara si portocala este o bautura foarte delicioasa pentru sezonul rece. Se amesteca ingredientele si se...
Ceai cu scortisoara si portocalaAdor apa de flori de portocal asa ca am vrut sa dau o savoare si un parfum deosebit..:)
Muffins cu ciocolata alba si apa de flori de portocalDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii