Ciupercile umplute sunt delicioase. Pentru a le prepara aveti nevoie de ciuperci, ceapa, ou, condimente si ulei de masline.
Ciupercile umplute sunt delicioase. Pentru a le prepara se iau ciupercile şi se curăţă, după care se spală bine cu apă rece. Li se vor tăia codiţele, care se vor toca mărunt. La fel se va proceda şi cu ceapa, adică se va toca şi aceasta mărunţel.
Într-o tigaie, încinsă în prealabil cu ulei de floarea soarelui, se va căli mai întâi ceapa, cam vreo 5 minute, la foc domol...mai mult se va înăbuşi, aşa, niţel. Apoi se vor adăuga codiţele, gata tocate. Se va mai lăsa totul la foc încă vreo 10-15 minute.
Aproape de final se va turna oul bătut spumă, lăsându-se încă vreo 2-3 minute, să se lege toată această gustoasă compoziţie.
Apoi se vor umple cu linguriţa, pe rând, pălărioarele de ciupercuţe, şi se vor aşeza, una câte una, într-o tavă.Vor fi stopite cu puţin ulei de măsline.
Se va introduce apoi tava în cuptorul încins, în prealabil, şi se vor lăsa la foc domol, aproximativ 30-35 min.
Ciupercile umplute se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar alice-albinutza.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii