Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor. Se formeaza chiftele
Conopida (desfacuta bucatele)se fierbe in apa cu sare si cu putin lapte
Apoi se paseaza si se amesteca cu restul ingredientelor.
Se formeaza chiftele mari,se dau prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins.
Se pun pe hartie absorbanta
Pofta buna!
Reteta Chiftele din conopida a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Alte retete cu conopida gasiti aici:
Conopida si brocoli la cuptor,
Conopida cu ciuperci la cuptor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii