Covrigeii de post cu branza de soia este o mancare de post ce poate fi servita ca si apertitiv sau gustare. Se amesteca margarina topita cu drojdia dizolvata in apa.
Covrigeii de post cu branza de soia este o mancare de post ce poate fi servita ca si apertitiv sau gustare. Se amesteca margarina topita(calduta) cu drojdia dizolvata in apa,chimenul si branza,dupa omogenizare se pune faina si se framanta bine pana devine un aluat potrivit.Se lasa la dospit o ora,dupa aceia se intinde in foi de circa 0,5 cm si se taie cu forma de covrigei.Se aseaza in tava si se dau la cuptor pana se rumenesc.
Covrigeii de post cu branza de soia se servesc ca aperitiv sarat.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO idee pentru micul dejun. Acest preparat nu ne tine mult timp in bucatarie, iar rezultatul va fi pe placul tuturor.
Sandwich cu guacamole si ou posatTorturile rapide cu blat de biscuiti se potrivesc cel mai bine temperaturilor de afara in opinia mea,daca mai tinem cont si...
Tort de prune cu mentaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii