O ador! E cel mai bun inlocuitor al pateurilor din comert. E sanatos si foarte gustos, nu necesita timp mult pentru preparare.
Puneţi toate seminţele într-un bol, adăugaţi apă cât să treacă peste ele şi lăsaţi-le două ore să se înmoaie. Pisaţi în mojar piperul şi ardeiul iute şi spălaţi lămâia şi cimbrul. Puneţi în blender seminţele înmuiate, roşiile deshidratate, măslinele, caperele, adăugaţi piperul şi ardeiul iute pisat, zeama de lămâie, cimbrul, turmericul şi sarea. Procesaţi un minut toate ingredientele, până devin pastă. Poftă bună!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii