Aceasta este cea mai economa varianta de salata a la Russe, este un aperitiv numai bun de pus pe masa in fiecare zi de post, Este o salata fara carne.
Aceasta este cea mai economa varianta de salata a la Russe, este un aperitiv numai bun de pus pe masa in fiecare zi de post, Este o salata fara carne , doar cu legume si maioneza de post.
Se pun la fiert: telina, cartofii, morcovii si radacina de patrunjel. Dupa ce au fiert toate le-am taiat cubulete si le-am amestecat cu maioneza facuta asa: se amesteca cele 2 linguri de faina cu un pic de apa rece pana se desface bine. Restul de apa se pune la fiert. Cand da in clocot se toarna amestecul de faina si apa rece si se amesteca la fel ca la o budinca. Se tine pe foc mic pana se ingroasa bine (nu dureaza mai mult de 1 minut). Se lasa la racit si cand e rece se amesteca cu mustar si zeama de lamaie, apoi se picura uleiul, ca la orice maioneza.
Salata a la Russe de post este buna, gustoasa si la consistenta e identica cu cea preparata cu ou.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii