Telina se taie felii subtiri, apoi se lasa la inabusit. Se scoate dupa ce s-a inmuiat putin, iar in uleiul ramas se caleste ceapa maruntita. Se adaug
Telina se taie felii subtiri, apoi se lasa la inabusit. Se scoate dupa ce s-a inmuiat putin, iar in uleiul ramas se caleste ceapa maruntita. Se adauga apoi faina si se stinge cu bulion, vin si apa. Se fierbe sosul 20-30 de minute, apoi se strecoara, se adauga masline oparite, telina, piper, sare si felii de lamaie si se mai lasa la fiert cateva minute.
Se serveste rece.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii